Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2008

Μαθήματα Ιταλικών

Ιταλικά για όλους

Μαθήματα για όλες τις ηλικίες, σε παιδιά και ενήλικες. Για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αλλά και για όσους έχουν ήδη κάνει μαθήματα και θέλουν απλά να τα "ξεσκονίσουν".

Για μαθητές δημοτικού/γυμνασίου/λυκείου

Μαθήματα για παιδιά και εφήβους που αγαπούν τα ιταλικά και θέλουν να αποκτήσουν ένα πτυχίο, να σπουδάσουν Ιταλική Φιλολογία ή να σπουδάσουν σε κάποιο Ιταλικό Πανεπιστήμιο. Βοηθητική διδασκαλία για όσους μαθητές έχουν επιλέξει στο σχολείο ως επιπλέον ξένη γλώσσα τα ιταλικά.

Για φοιτητές

Προετοιμασία για όσους θέλουν να σπουδάσουν στην Ιταλία, που περιλαμβάνει από εκμάθηση της γλώσσας μέχρι εισαγωγή στην ορολογία για ιατρική, νομική και οικονομικά. Ταχύρρυθμα μαθήματα για τους φοιτητές που σπουδάζουν στην Ιταλία με το πρόγραμμα Erasmus ή παρακολοθούν μαθήματα από απόσταση. Ειδικά ενισχυτικά μαθήματα για τους φοιτητές που σπουδάζουν Ιταλική Φιλολογία στην Ελλάδα αλλά και φοιτητές άλλων τμημάτων που περιλαμβάνουν την ιταλική γλώσσα στα μαθήματα.

Για ενήλικες

Προετοιμασία εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου. Ακόμη, ειδικά μαθήματα με έμφαση στον προφορικό λόγο, για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ιταλία. Αλλά και για αυτούς που απλά αγαπούν την Ιταλία και την κουλτούρα της και προτιμούν μαθήματα σε ήρεμους ρυθμούς.

Για επαγγελματίες

Ταχύρρυθμα μαθήματα για την απόκτηση πτυχίου που θα σας κάνει ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, αλλά και θα σας προσθέσει μόρια για την πρόσληψη στον δημόσιο τομέα. Εξειδικευμένα μαθήματα για όσους εργάζονται στον χώρο του τουρισμού και του εμπορίου. Μαθήματα στοχευμένα στην προφορική επικοινωνία για επαγγελματικά ταξίδια και επισκέψεις ή συμμετοχή στις εκθέσεις της Ιταλίας.

Δείτε περισσότερα στο www.italianonline.gr

 

Για να δοκιμάσετε δωρεάν ένα μάθημα ιταλικών στείλτε e-mail στο italianonline@ymail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: