Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Γιατί να επιλέξω online μαθήματα;



Γιατί μαθαίνω εύκολα.


Μαθαίνουμε ιταλικά εύκολα, διασκεδαστικά και αποτελεσματικά. Μαθαίνουμε να μιλάμε, να διαβάζουμε, να γράφουμε και να ακούμε με πρωτότυπες μεθόδους αποκτώντας δεξιότητες στην γλώσσα σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.


Γιατί κερδίζω χρόνο.

 
Δεν χρειάζεται να πάμε σε κάποιον άλλο χώρο διδασκαλίας για να κάνουμε το μάθημά μας, ούτε να δεσμεύσουμε τον δικό μας χώρο για να έρθει ο καθηγητής. Η "τάξη" μας είναι ο υπολογιστής μας. Κάθε διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά και δεν χάνεται καθόλου χρόνος διδασκαλίας.


Γιατί εξοικονομώ χρήματα.


Δεν υπάρχουν έξοδα μετακίνησης ούτε είναι απαραίτητο να αγοράσετε βιβλία και σχολικά είδη, αφού όλα είναι στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, απολαμβάνετε όλα τα προνόμια ενός εξειδικευμένου ιδιαίτερου μαθήματος σε πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με τα κλασικά ιδιαίτερα μαθήματα.


Κάνω μάθημα όπου και αν βρίσκομαι.


Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε μάθημα αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή και μία σύνδεση στο internet. Ακόμη και αν αλλάξετε τόπο κατοικίας ή κάνετε κάποιο ταξίδι δεν χάνετε τα μαθήματά σας, ούτε αλλάζετε καθηγητή.


Είναι άνετα και ευχάριστα.


Δεν χρειάζεται να ετοιμαστείτε για να πάτε σε κάποιον άλλο χώρο διδασκαλίας ή να προετοιμάσετε τον χώρο για να υποδεχτείτε τον καθηγητή. Φανταστείτε ότι μπορείτε να κάνετε μάθημα πίνοντας τον καφέ σας και φορώντας ακόμη και τις πιτζάμες σας!  


Σύγχρονος τρόπος εκμάθησης.


Multimedia μάθημα, πλούσιο διδακτικό υλικό, σημειώσεις, διαδραστικές ασκήσεις, ηχογραφήσεις, βίντεο, παιχνίδια, δραστηριότητες στο internet, βιβλία, περιοδικά, όλα σε ηλεκτρονική μορφή για να τα έχετε στον υπολογιστή σας και αν θέλετε μπορείτε να τα εκτυπώσετε.

Για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στείλτε e-mail στο italianonline@ymail.com για να κανονίσετε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε.


Επισκεφθείτε το www.italianonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: